MZVC Sportpark Veerse Poort

M.H. Boassonlaan 4

4333 MH   Middelburg

clubhuis / kantine 0118-681195

                      
 
 

Welkom bij MZVC.

VEERSE POORT

MZVC speelt zijn wedstrijden op het sportpark de Veerse Poort. Dit complex wordt gedeeld met Zeelandia Middelburg. De eerste elftallen van beide verenigingen spelen dit seizoen beiden in dezelfde 4e klasse op zaterdag.

Seizoen 2019-2020 is MZVC begonnen met 6 senioren elftallen. Voor het eerst sinds de oprichting doen er 6 senioren elftallen mee in de diverse competities.MEDEDELINGEN

Vanaf dit seizoen zal op de trainingsavonden alleen nog maar betaling via pin mogelijk zijn. Dit is een proef om te kijken of we na de winterstop volledig over kunnen gaan naar pinnen (dus ook op de zaterdagen).
WEBSITE

De website van MZVC was een tijdje uit de lucht wegens het stoppen van Joomla. Op dit moment zijn we aan het kijken wat er nog op de website geplaatst moet worden. Veel wordt al gedeeld via Facebook of andere Sociale Media. De komende weken zullen we deze site aanpassen zodat er ook via de website weer informatie gedeeld en gevonden kan worden. 


AGENDA

30 november 2019
English Night by Ritchie an FA Cup matches

4 januari 2020
Nieuwjaarsreceptie met mixed toernooi

21 maart 2020
Spaanse avond verzorgd door Spaans Trio (Rensos, Hansos y Arendos) met live wedstrijd
Real Madrid - Valencia

4 april 2020
20 JAAR MZVC !!

medio mei 2020
Seizoensafsluiting met hamburgers van de plaat van Stefan en DJ

30 mei 2020
BBQ toernooi.BARBECUETOERNOOI

Het grootste evenement van het jaar is ongetwijfeld het barbecuetoernooi. We hopen ook in dit seizoen weer een barbecuetoernooi te kunnen organiseren. De laatste informatie hierover vind je op de website van het toernooi of op facebook.
www.barbecuetoernooi.nl


SPONSOREN 2019/20